Borçka Milli Eğitim Müdürü, Camili YİBO ve Uğur BSİO’yu Ziyaret Etti

Borçka Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURSUN, 28.12.2010 tarihinde Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (Camili YİBO) ile Camili Uğur Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu’nu (Uğur BSİO) ziyaret etti.

Ziyaret neticesinde Camili YİBO’ya ait pansiyon binasının tamamlandığı ve çok kısa bir süre içinde hizmet verecek hale geldiği belirtildi. Söz konusu binanın hizmete girmesiyle birlikte Camili YİBO’nun gerçek manada hizmet veren bir okula dönüşeceği ve donanımlı bireyler yetiştirme yolunda büyük mesafe alacağı ifade edildi. Devamında okul birimlerine gerçekleştirilen ziyaret sırasında, öğrenci ve öğretmenlerin yüksek moralle çalışmalarına devam ettikleri görüldü.

Bundan başka Okulda, Borçka Toplum Sağlığı Merkeziyle yapılan işbirliği çerçevesinde bir sağlık taraması yapıldı. İlçe Toplum Sağlığı Merkezi doktor ve hemşirelerince icra edilen sağlık taraması sonucu rahatsızlığı tespit edilen öğrenciler için gerekli tedavi ve sevk işlemleri gerçekleştirildi.

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURSUN tarafından öğrenci velilerine, öğrencilerin ulaşım imkânlarının daha sağlıklı hale getirilmesi ve öğrencilerin hastalıklardan korunması ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra Uğur BSİO’ya gidildi. Burada da öğrencilerin kendi imkânları doğrultusunda eğitim çalışmalarını devam ettirdikleri görüldü. Müdür Yetkili Öğretmen Hakkı Fatih ŞİMŞEK ile yapılan görüşme ve rehberlikten sonra ziyaret tamamlandı.

Kaynak - ziyaret fotoğrafları: http://borcka.meb.gov.tr/camili_ugur.html


Haberin kaynağı : http://www.macahelbizimdir.org
Macahel Bizimdir İnisiyatifi