Yol Çilesi Devam Ediyor: Hastaneye 7 Saatte Ulaşılabildi

Camili Köyü’nde mide kanaması geçiren İbrahim Paker, yolun kar nedeniyle kapalı olmasından dolayı hastaneye 7 saatte ulaştırılabildi.

Camili Köyü’nde oturan Paker, mide kanaması geçirdiği anlaşılınca önce köydeki sağlık ocağına götürüldü. Sağlık ocağındaki doktorun, hastanın Borçka Devlet Hastanesine götürülmesi gerektiğini belirtmesi üzerine yola çıkıldı.

Yolculukları sırasında önce bir inşaatın duvarının yola yıkılması nedeniyle bir süre beklemek zorunda kalan Paker ve yakınları, enkazın kaldırılmasının ardından yollarına devam etti.

Bu sefer de yolun kardan dolayı kapalı olması yüzünden ilerlemekte güçlük çeken hasta ve yakınları, bir kar üstü aracına koydukları İbrahim Paker’i bir süre de böyle taşıdı.

İbrahim Paker, uzun bir yolculuğun ardından yol şartlarının uygun olduğu yere çağrılan ambulans ile yaklaşık 7 saat sonra Borçka Devlet Hastanesine ulaştırıldı.

Hasta yakını Hüseyin Paker, İbrahim Paker’i hastaneye ulaştırmak için sabah saatlerinde yola çıktıklarını ve hastayı ambulansa bindirene kadar dört araç değiştirdiklerini anlatarak, köy yolunun kapalı olmasına tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com, CHA


Haberin kaynağı : http://www.macahelbizimdir.org
Macahel Bizimdir İnisiyatifi