Artvin Valisi Camili'deki Öğretmenleri Ziyaret Etti

Artvin Valisi Yılmaz DORUK, Öğretmenler Günü’nde Camili Köyü’nü ziyaret etti. Olumsuz hava koşullarına rağmen Camili’ye giden Vali, burada görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

Ziyarette Vali DORUK’a, Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, İl Emniyet Müdürü Mehmet SELVİ ve İl Jandarma Komutan Vekili Hacı Mete ÖZBEK eşlik etti. Heyet, karla kaplı Maçahel Geçidi’ni yer yer kar temizleme makinelerinin yardımıyla aşarak zorlu bir yolculuğun ardından köye varabildi.

 

Macahel yöresindeki 6 köyün ortak olarak öğrenim gördüğü Camili Yatılı Bölge İlk ve Orta Okulu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Vali DORUK, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı ve günün anısına yaş pasta kesilerek, ikramda bulunuldu.

 

Başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı okulda görevli 5 öğretmeni tebrik ederek, “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

 

Köylülerin sıkıntılarını dinledi

 

Ardından sınıfları gezen Vali DORUK, öğrencilerle sohbet ederek, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle aynı sıralara oturarak ders dinledi. Ayrıca DORUK, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, düzenli ders çalışmaları ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

 

Vali daha sonra, köy kahvesinde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

 

Son olarak Gürcistan’a sadece 100 metre mesafede bulunan Jandarma Karakolu ile Piyade Hudut Karakolu'na giderek bir süre askerlerle sohbet etti.

 

Sınır güvenliği konusunda yetkili komutanlardan bilgi alan Vali DORUK, geç saatlerde köyden ayrıldı.

 

Kaynak: www.artvin.gov.tr & www.hopam.com  


Haberin kaynağı : http://www.macahelbizimdir.org
Macahel Bizimdir İnisiyatifi