MEB İlköğretim Genel Müdürü, Camili İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti

İlköğretim Genel Müdürü İbrahim ER, İl Milli Eğitim Müdürü Hamza KÖŞKER ve Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURSUN 08.07.2008 Salı günü Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO'yu) ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Zekeriya ÖZDER, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Camili Bölgesi Köy Muhtarları ile bir araya gelen İlköğretim Genel Müdürü İbrahim ER, Camili YİBO'ya bağlı 100 yataklı kız - erkek öğrenci pansiyonunun yatırım programına alındığını ve gerekli ödeneğin hazır oduğunu belirterek müjdeli haberi verdi.
 
Pansiyon binasının yapılacağı arsa üzerinde incelemelerde bulunan Genel Müdür ve beraberindekiler daha sonra okul binasının diğer birimlerini birlikte gezerek öğrencilerin eğitim ve barınma ortamlarından kaynaklanan sıkıntılarla ilgili olarak Okul Müdürü Zekeriya ÖZDER'den bilgi aldılar.

Daha sonra Okul Aile Birliğ Başkanı Hasan YAVUZ, Camili Bölgesi Muhtarları Hasan ŞİMŞEK, Osman ÖNDER, Nazım KAHYA, Hüseyin YILDIZ, İlker SAV, Ayhan YAVUZ ve diğer yetkililerle birlikte öğrenci velilerinin de katılımıyla okul öğretmenler odasında bir araya gelindi. Veliler adına Okul Aile Başkanı , yöre halkı adına Köy Muhtarları, Okul Müdürü, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri yıllardır öğrencilerin barınmalarında yaşanan sıkıntıların aşılmasında İlköğretim Genel Müdürü İbrahim ER şahsında Milli Eğitim Bakanı Sayın Hüseyin ÇELİK'e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
 
Camili YİBO'da yatılı okuyup, hafta sonları ev iznine çıkan öğrencilerin 17 Km ye varan mesafedeki çevre köylerine yaya olarak gittklerini ifade eden köy muhtarları, bu sıkıntının da giderilmesi için araç tahsis edilmesinin yararlı olacağını belirttiler. Sayın İbrahim ER araç tahsisi konusunda Genel Müdürlük olarak gerekli desteğin kendilerine verileceğini bildirdi.

Daha sonra heyetle birlikte yörenin tarihi eserlerini ve doğal güzelliklerini görme fırsatı bulan İbrahim ER, Camili YİBO ziyaretinde gördüğü yakın ilgiden dolayı yöre halkına ve ilgililere teşekkür ederek Camiliden ayrıldı. 

Kaynak: http://borcka.meb.gov.tr


Haberin kaynağı : http://www.macahelbizimdir.org
Macahel Bizimdir İnisiyatifi